Ø PERHATIAN!!!!!!

Ø Kepada customer yg disayangi sesiapa yg bank in @ transfer DUIT & bagi details sebelum kul 12pm barang akan dipos pada hari yg sama tetapi jika selepas pukul 12pm barang akan dipos pada keesokan hari bergantung kepada stok yg sedia ada.

Ø Penghantaran brg mengambil masa 1-2 hari.Jika lebih dr 2 hari itu adalah masalah penghantaran courier service itu sendiri..Sekiranya brg lambat dihantar pihak kami akan maklumkn terlebih dahulu..

Ø Tidak semua produk mempunyai ready stok…sebelum membeli pastikan anda bertanya terlebih dahulu utk megelakkan sebarang masalah..sekiranya stok tiada anda boleh pre-order terlebih dahulu..Jgn risau jka ada masalah wang anda akan dikembalikan…

Ø Harap maklum..Sebarang kesulitan harap dimaafkan..Sekian. terima kasih..

Thursday, July 4, 2013

MAIXARA WHITE ESSENTIAL 1,200,000mg



MAIXARA WHITE ESSENTIAL 1,200,000mg
HARGA: RM120.00/ 1jar

"free postage"

Selepas kejayaan Maixara C Sential menggegarkan pasaran, kini tampil satu lagi produk baru yang tentunya bakal menguasai sekali lagi hati pengguna2 dengan ekstra kelebihan yang sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan kecantikan kulit luaran.

Minuman bernutrisi tinggi, Maixara White Essential diformulasi daripada 10 stem cell terbaik dunia yang paling tinggi nilai antioksidan nya dengan 3 peranan utama - untuk detox, pencerahan dan anti penuaan, semua nya digabungkan untuk memudahkan pengguna menjadikan ia sebagai sebahagian rutin harian. Senang, sedap, berkhasiat lagi menjimatkan!



Rasai kesan terbaik dengan amalan konsisten setiap hari.. Hanya 1 scoop Maixara White Essential dibancuh dengan 100ml air suam, diminum selepas sarapan atau selepas makan tengahari. Malam2 ambil tablet Maixara C Sential pula untuk kulit halus gebu cerah sekata seawal 5 hari dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Dengan pilihan kombo 2 produk terbaik Maixara ini, anda tidak perlukan supplement tambahan lain lagi!



Saturday, April 27, 2013

FIGURE UP


Produk Ini Dijamin 99.99% BERKESAN !!

KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN

Photo: ♥ FIGURE-UP ♥♥

TURUNKAN BERAT BADAN SEHINGGA 10KG SEBULAN DENGAN CARA YG MUDAH,

SMS No Kupon "FU99" ke 013-315 26 87

Atau PM No Kupon ke link berikut:-
http://www.facebook.com/messages/figureupORIGINAL

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

" berat sy turun 2kg in 5 day??!!! seriously,mcm tak pcaye. bukan main susah gila sy diet mcm nak gila berbulan bulan.ni telan pil Fu je senang2 je turun."

Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya......menakjubkan!!!!!!

* HALAL
* 100 Herba
* Blh amalkan ketika period
* Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)


CEPAT KURUS BERSAMA Figure up Original !!!!!

100% BERKESAN !!
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA TIADA KESAN SELEPAS 60 HARI PENGGUNAAN BERTURUT2

INI JAMINAN DARI KAMI !!

1 botol Figure Up + Free Slim Detox Bernilai RM15 + Free Postage Seluruh Malaysia 
= Harga Asal Set Lengkap Ini R̶M̶9̶3̶

Figure Up Original Berbesar hati Menawarkan Harga Promosi Gila Kentang Kepada 10 pelanggan Yang Bertuah 

Berapa? R̶M̶9̶0̶? R̶M̶8̶5̶? BUKAN !!

Hanya R̶M̶8̶0 R̶̶M̶̶7̶̶5 R̶M̶7̶0 RM65 sahaja Untuk 10 Pelanggan Bertuah !! 

Tebus Harga Promosi ini Dengan Hanya Komen " Saya Mahu !! " 

Kemudian SMS No Kupon "FU99" ke 013-315 26 87
Atau PM No Kupon ke link berikut:-
http://www.facebook.com/messages/figureupORIGINAL


HANYA Hanya Untuk 10 Pelanggan Bertuah !!
Promosi Sah Sehingga 11.59 Minit Malam Ini ! 
CEPAT bUAT kEPUTUSAN SEBELUM HARGA TERPAKSA DINAIKKAN KEPADA HARGA ASAL!

AB

FIGURE - UP

HARGA: RM56.00/ 30 kapsul

" FREE POSTAGE "

* HALAL
* 100 % Herba
* Blh amalkan ketika period
* Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dlm pemakanan


SANGAT SESUAI UNTUK
~ org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
~ Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
~ selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)


TIDAK SESUAI UNTUK:
* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
* Wanita yang mengandung
* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun
* Mengambil suplemen dan ubat-ubatan yang lain

KETERANGAN PRODUK : 
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Semua Ingredient yg terdpt dlm Kapsul Figure-Up adalah 100% Bahan Semulajadi & ianya berfungsi unt melangsingkan badan serta membakar lemak dlm bdn....
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP
~ Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
~ Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
~ Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
~ Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
~ Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
~ 100% peratus bahan semulajadi..
~ dah tentu halal


KANDUNGAN & FUNGSI BAHAN AKTIF

1. Maltodextrin
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya di jumpai sebagai krim-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakkan maltodextrin di kelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi

2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat dari buah-buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:

Berkesan menurunkan berat badan 
Mengawal selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurangkan kolestrol
Menambah tenaga
HCA dalam garcinia cambogia amat berkesan menahan kegemukkan selepas memiliki berat badan idaman
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi

3. Green Tea
Teh hijau atau di kenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstark teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang di perlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit birit dalam teh hijau mengandungi catechin yang berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko perbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payudara dan penyakit jantung

4. Citrus Aurantium
juga dinamakan bitter orange. Ia digunakan sebagai bahan mengawal berat badan

Kebaikan Citrus Aurantium:
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Menurunkan berat badan
* Bertindak mengawal selera makan
* Membantu membakar lemak
* Membantu sistem pencernaan berfungsi normal

5. Aloe Vera
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP:
* 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali ambil 2 biji (diambil selepas sarapan)
* Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain
* HARUS & PERLU minum air byk & secukupnya utk mempercepatkan proses atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus
* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Jgn skip makanan wpn kenyang utk memastikan metabolisma stabil & xdown.. juga elak perut dr masuk angin...
* Jangan minum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini


NOTED : 
♥ JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU

ADA TEST LAB, BEBAS SIBUTRAMINE!!

PERKARA YANG LAGI PENTING TENTANG PRODUK FIGURE-UP INI:
* ADA LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean tak ada bacaan yang detect dalam produk figure up ini),
SO... jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP



TESTIMONI











Photo: TURUNKAN BERAT BADAN SEHINGGA 10KG SEBULAN DENGAN CARA YG MUDAH

♥ FIGURE-UP ♥♥

CEPAT SMS "FU99" ke 0133152687 atau
PM >https://www.facebook.com/messages/figureupORIGINAL 
UNTUK KAUT HARGA MURAH BERGANDA-GANDA!!!!

Kenapa harus memilih Figure Up?

1. Berat badan naik bagai di pam-pam !!
* Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini... 
Penyebab utama adalah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, 
ubat-ubatan & lelain...

2. Macam-macam dah cuba tapi Tak menampakkan hasil !!
* Pelbagai cara telah dilakukan cam diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsing & telan macam-macam pil kurus yg ada dlm
pasaran... 
Namun, berat badan masih tidak berubah malah semakin gemuk !! 
Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tak dapat mengawal selera makan....

dapatkan segera!!!!

"KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN"

SANGAT SESUAI UNTUK
~ org yg nak kurus tp kulit sensitif n x boleh pakai slimming product berbentuk lotion
~ Nak turunkan berat badan dengan cepat & selamat
~ selamat untuk ibu yg menyusu (pastikan bayi 7 bulan keatas)

YANG PALING BEST TENTANG FIGURE UP

~ Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna.
~ Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna.
~ Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.
~ Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul.
~ Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.
~ 100% peratus bahan semulajadi..
~ dah tentu halal

CARA MAKAN :
Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)
NOTED :
~ JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, 

KAFIEN , SOYA SERTA SUSU
Perkara yg plg2 ptg ttg produk figure up ni ia ada bt Lab test ye! 
BEBAS sibrutamin ..ND stand for NOT DETECTED...mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni. So jgn ragu2 utk try figure up. Jom langsing dan sihat bersama figure up!!

SMS "FU99" ke 0133152687 atau

1-KLIK LINK DI BAWAH
>https://www.facebook.com/messages/figureupORIGINAL 

2-TAIP "FU99"

3-KLIK ENTER

CEPAT CEPAT CEPAT
STOK TERHAD SANGAT2!!

ab~

MAIXARA C-SENTIAL


HANYA SEBIJI SEHARI UTK KESAN YG BERGANDA...SETIAP HASIL ADALAH BERBEZA BG SETIAP INDIVIDU..
PRODUK KELUARAN BUMIPUTERA..



MAIXARA C-SENTIAL ENHANCED WITH HYALURONIC ACID
KEMBALI KE HARGA ASAL

HARGA: RM99/ 60tablets 

PROMOSI!!!!

RM 86.00 TERMASUK POSTAGE

MAIXARA C-SENTIAL..Now With HA !!!
MAIXARA (MCS) WITH HA AND NEW LOOK

MCS kini mempunyai tablet berbentuk bulat dan sangat sedap dimakan kerana menggunakan 100% Extrak Strawberry utk rasa sebenar....ia juga ditambah dengan HA (Hyaluronic Acid...) bg meningkatkan lg keupayaaan nya...

Apa itu HA? Ia adalah Hyaluronic Acid... 

MCS dgn Hyaluronic Acid (HA) adalah suplemen Terbaik dan Berkhasiat untuk anda dan juga seisi keluarga. Ia diformulasi 3X ganda Lebih Baik dari suplemen biasa. Nak tahu apakah khasiat dan kebaikan HA?
HA adalah Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi dan rambut. Semakin tua HA akan semakin kurang. HA berfungsi utk melembapkan kulit, menegangkan kulit dgn pembentukan kolagen, menghilangkan garis halus dan menstabilkan metabolisma badan.


Harga  offer RM99. sblm naik harga RM109 bln Jun 2013.


Formula baru MCS dgn HA.. Terbaik untuk anda!Kebaikan MCS tidak perlu diragui lagi... kini dengan tambahan agen anti oksida Terhebat Hyaluronic Acid (HA) kulit menjadi semakin cantik dan cerah! HA sangat baik utk kulit. Ia menjadikan proses pencerahan lebih cepat 3x dari biasa.. Jom berMCS... Hanya terbaik dari Maixara!!!!...


KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL


- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di baah mata.
- merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dematitis, juga batuk serta demam selsema
- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
- Anti penuaan dan antioksidan yg tinggi
-Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan
Diperlukan utk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Diperlukan utk metabolisme asid folik dan vitamin lain

Menariknya, ia boleh ditelan @ dikunyah dgn perasa strawberi. Serlahkan keserian dan kecantikan anda cara yg mudah dan menjimatkan.....


Cara Pengambilan:
1 tablet selepas makan malam setiap hari
(bloeh diambil maksima 2 tablets (saranan utk bulan pertama pengambilan)
minum air yg banyak
*ELAK KAFEIN, ALKOHOL DAN ROKOK UTK KESAN MAKSIMUM*


TESTIMONI



























MR.ZACK - POWER BRO



MR.ZACK - POWER BRO
HARGA: RM69 / 6 KAPSUL
(Makan bila perlu shj)

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, halal, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T) 

100% herba dan tidak mengandungi steroid dan dadah. Selain memekatkan air mani dan 
juga kekuatan batin, ia juga baik untuk lelaki yang menghadapi sakit pinggang. Jamu yang ada steroid memang akan ada impak mendadak dalam masa setengah jam tapi jangkamasa panjang boleh membuat lelaki mati pucuk atau serangan jantung. Mr Zack Power Bro 100% herba, berfungsi melancarkan darah dan merangsang hormon lelaki seterusnya membangkitkan kelelakian yang perkasa. Sangat elok untuk mereka yang inginkan zuriat. 

MR ZACK POWER BRO berfungsi ialah dengan melancarkan peredaran darah dari kepala hingga ke zakar. Seterunya mencuci buah pinggang supaya darah akan menjadi lancar hingga ke zakar. Mungkin ada yang akan hadapi sakit kepala dan sakit pinggang itu disebabkan herba sedang berfungsi. Banyakkan minum air suam untuk flush dan buah pinggang betul-betul bersih dan sihat. Barulah zakar akan menjadi tegap mantap dan berkuasa.

PANTANG : Tidak boleh diambil bersama air kelapa, air batu dan durian kerana ia menghilangkan khasiat herba.

BERFUNGSI UNTUK :
:- Meningkatkan prestasi seks secara keseluruhan
:- Meningkatkan nikmat ketika berhubungan intim dengan pasangan (isteri)
:- Mood bertambah, pasangan juga akan merasa nikmat senggama
:- Mr Zack (zakar) keras dan tahan lama ketika bersama   
:- Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap
:- Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.

:- Melegakan kesakitan pinggang serta baik untuk ginjal, jantung dan hati.
:- Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
:- Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan membantu meningkatkan tahap kesuburan


CARA GUNA :

i) Mr Zack Normal - 1 biji sejam sebelum bersama pasangan (isteri)
ii) Mr Zack Sukar Naik - 2 biji sejam sebelum bersama pasangan (isteri) 
* Pastikan anda minum air yang banyak dalam sehari 
* Makan bila perlu dan tahan 3-4 hari (diambil seminggu sekali @ 2 kali)

KANDUNGAN 
1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans

5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar




Q & A :
Konsep MR ZACK - POWER BRO ialah melancarkan darah dari bahagian kepala ke bawah hingga ke zakar. Bila perjalanan darah lancar, zakar akan lebih sensitif dan aggresive. Di samping itu, herba di dalam MR ZACK - POWER BRO akan mencuci sistem kumbahan buah pinggang utk melancarkan kencing dan menjadikan zakar sihat dan tegang.  

Biasanya 2 bahagian akan sakit jika lelaki tu bermasalah..
1)kepala 
2)pinggang   


Maknanya perjalanan darah tidak lancar atau buah pinggang kotor. Kami suggest ambil sebiji tapi jadikan amalan harian sehingga sakit kepala hilang. Perlahan-lahan biar perjalanan darah menjadi lancar. 2 biji ialah utk mereka yang zakar susah nak naik. Ramai customer yang sakit kepala pada awalnya tetapi menjadi lebih ringan bertenaga, mudah berpeluh dan sihat lepas ambil MR ZACK - POWER BRO

SOALAN 1
Sekiranya pengguna MR ZACK - POWER BRO ada tekanan darah rendah dan tinggi, adakah ianya bahaya atau ada kesan sampinggan?


JAWAPAN 1: MR ZACK - POWER BRO tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan ke atas pesakit darah tinggi, namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil Mr. Zack Power Bro sekiranya ianya disertakan dengan mengambil air minuman yang banyak. Apa jua kapsul herba yang anda ambil mestilah disertai dengan pengambilan air minuman yang banyak..


"Saya ada masalah lemah jantung mana pula??"

Kakyu AmbarKasturi SeridewiMalam : Memang tak mudarat sebab herba..TAPIIIII..baik jgn bagi sbb tongkat ali akan melancarkan darah. Tekanan darah yg laju dan kuat tidak dpat ditampung oleh salur darah pada jantung yg lemah. Oleh itu darah akan menekan salur darah dn boleh membuat jantung terpaksa bekerja luar dr biasa. Salur darah boleh pecah akibat tekanan yg mendadak. Dari segi saintifik, orang ini akan mati bkn sbb herba tp sebab jantung terlebih bekerja.



SOALAN 2:

 Kenapa lepas makan suami saya sakit pinggang?


JAWAPAN 2: Antara fungsi MZPB ialah merawat sakit pinggang. Ia melancarkan peredaran darah dan akan membersihkan sistem kumbahan buah pinggang sebelum darah sampai ke zakar. Sesiapa yg mengalami sakit pinggang semasa pertama kali mengambil Mr.Zack itu adalah petanda buah pinggang kotor atau kemungkinan ada penyakit batu karang. Teruskan pengambilan MZPB utk mencuci buah pinggang dan seterusnya aliran darah akan bergerak dgn lancar hingga ke zakar.

SOALAN 3:

 Makan MZPB tangkap di kepala ke?

JAWAPAN 3: Kandungan herba yang amat tinggi iaitu 360mg mestilah disertakan dgn pengambilan air suam yg banyak supaya kesan herba dapat diserap ke seluruh badan dgn sempurna. Pengambilan Mr Zack adalah sekurang-kurangnya sejam sebelum bersama. 

TESTIMONI